dimarts, 27 de maig del 2014

Crema facial per pells madures


crema antiarrugas
crema antiarrugues



Especial per pells madures perquè porta oli d'argan, col·làgen, coenzima Q10, àcid hialurònic, elastina... entre altres ingredients (més de 20...!!).

L'oli d'argan conté un altíssim porcentatge d'àcid oleic (omega-9) i àcid linoleic (omega-6), així com una elevada proporció de vitamina E natural i fitoesterols.Té moltes propietats per la pell, és altament hidratant, regenerador, antioxidant, dóna elasticitat i firmesa a la pell, nutritiu, antiarrugues...

El col·làgen és una proteïna que la pell produeix de forma natural. Amb l'edat es redueix la producció de col·làgen i això n'ocasiona l'envelliment. En les cremes, el col·làgen afegit aconsegueix penetrar fins a la segona capa de l'epidermis, restaura, fa que es crein noves fibres de col·làgen, aporta lluminositat i humectació i tersura, prevé noves arrugues i atenúa les existents.

La coenzima Q10 és un potent antioxidant. Prevé l'oxidació dels lípids de la pell, protegint contra els radicals lliures i la radiació UV.

L'àcid hialurònic és un mucopolisacàrid que està present sobretot en la pell. Es troba en gran quantitat en els organismes joves i es va destruint amb el pas del temps, als 50 anys ja només en queda la meitat. Entre altres funcions, el que fa és mantenir les mol·lècules d'aigua a les cèl·lules, i en el procés d'envelliment, el nostre organisme perd la capacitat de retenir aigua en les cel·lules i teixits, donant lloc a les arrugues. Per això aquest actiu és super hidratant.

L'elastina és una de les proteïnes essencials de de la dermis, forma part del teixit conjuntiu de la pell, formant fibres i com una espècie de xarxa que manté la pell firme i amb bon aspecte. Amb l'edat també disminueix, ocasionant pèrdua d'elasticitat i flaccidesa de la pell. L'elastina afegida a les cremes fa que la pell recuperi la seva elasticitat, ajuda a eliminar arrugues, millora la seva firmesa i el to.

T'animes a provar-la?

Image and video hosting by TinyPic

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips