diumenge, 15 de desembre de 2013

Mercat de Nadal a VallsJa ha passat, tant de temps preparant la fira i... ja s'ha acabat! Estem cansades, dolorides, però molt contentes de l'acceptació dels productes de les BOMBOLLETES, ja que aquesta vegada ens hem superat: xampús (estupendíssims i naturals), bàlsams labials, oli i ungüent d'hipèric (pels cops), oli d'ametlles dolces i calèndula amb olis essencials, sals de bany de rosa mosqueta, sals de bany d'espígol, bombes de bany... a més dels complements necessaris per a l'ocasió, esponjes naturals d'algues i lufa, unes precioses saboneres fetes a mà especialment per a l'ocasió pel Be Negre, i lots de regal per aquestes festes. 
Gràcies a tots els que una vegada més feu confiança dels nostres sabons i demés productes. Si encara no sabeu què regalar aquestes festes, no ho dubteu, regaleu salut, benestar i bellesa! 

Regal de Nadal

Sabó lleva-taques en forma d'estrella de neu

Detall per a home i dona

Lots de Nadal 

Quin goig que ens fa la parada... ens superem de fira a fira!

Bonica, bonica...

Regals, sabons, saboneres, ungüents, olis, bombes de bany... No ens falta de res!

Les cupcakes han estat tot un èxit!

I el millor, els lots els fem personalitzats per a l'ocasió! 


Mireu-la que guapa ella, l'ànima mater de les Bombolletes, la que porta uns mesos formulant i reformulant i dormint poc perquè pugueu gaudir d'aquests productes taaan extraordinaris, com diria el Julián, de gamma alta!.

La nova adquisició: un rètol preciós!

I quina oloreta les sals de bany! Un altre èxit...!! 

Image and video hosting by TinyPic
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips