dissabte, 26 d’abril del 2014

Xampú sòlid per cabells sensibles i per nens

Estic encantada amb el xampú sòlid, des de que l'utilitzo no em pica el cuir cabellut, el tinc més sa, amb més volum, les puntes més hidratades (encara que la perruquera sempre digui que li falta una mica...), què més puc demanar?

Avui us presento el xampú per a cabells sensibles i per a nens, Jo el tinc greixós però de tant en tant també l'utilitzo i em va genial :).

Està fet a base de tensoactius derivats del coco (SCS, SCI, SLSA), infusió de plantes que van molt bé pels cabells (camamilla, romaní, pi, peònia...), olis vegetals (oli d'oliva macerat en camamilla, oli d'ametlles macerat en calèndula i oli de ricí), argila blanca, pantenol, extracte de calèndula, fitoqueratina, inulina, oli esencial de camamilla....

champú sólido
Xampú sòlid per cabells sensibles
Mica en mica us aniré explicant els ingredients que porten els nostres xampús, avui li toca al pantenol.

Què es el pantenol?
El D-pantenol o dexpantenol és conegut també com alcohol D-pantoteniílic o provitamina B5, . És un líquid incolor, molt viscós i soluble en aigua. 
S'utilitza en molts productes cosmètics com xampús, acondicionadors, pomades, cremes, sprais pel cabell... En xampús i acondicionadors el pantenol humecta durant molt de temps, que fa que el cabell llueixi i estigui millor. Penetra profundament en el tall del cabell i en la pell, i amb l'ús continuat pot millorar l'estat del cabell i la seva estructura, gràcies als seus efectes reparadors. També ajuda a prevenir que es trenqui el cabell, sobretot quan es pentina quan està mullat. És suavitzant i acondicionador, ideal per aplicar en irritacions suaus de la pell.
El pantenol:
- produeix una reparació extensiva, que no es perd al pentinar el cabell
- no es desecama ni deixa pel·lícula greixosa
- proporciona flexibilitat i elasticitat des de l'interior del cabell i fa que el cabell brilli
- redueix la formació de puntes trencadisses
- prevé el dany ocasionat pel secador del cabell

Un ingredient imprescindible, no creieu?


Image and video hosting by TinyPic

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips