dilluns, 20 de gener del 2014

Nou embolcall pels sabons


Avui us volem presentar el nou embolcall dels sabons de les bombolletes. 

Quan vam començar aquest projecte no ens pensàvem pas que hi hauria tanta gent que confiés en els nostres sabons. I això ens fa que vulguem millorar dia a dia, detall a detall... i ara ha sigut el moment de pensar en una nova manera d'embolicar-los, perquè considerem que l'embolcall és una part important del producte.

Va començar embolicant els sabons amb cel·lofan, perquè no perdessin l'aroma, després li vam afegir una etiqueta explicativa dels ingredients i les propietats, i ara hem canviat el paper de cel·lofan per paper de seda, que fa que el sabó respiri, i per altra banda hem ajuntat en una sola etiqueta tota la informació que us volíem donar sobre el sabó.

Com que nosaltres a tot arreu no arribem (sí, sí, a tot arreu no...) hem hagut de demanar ajuda (sí, també en sabem quan cal, però només quan cal jijji). Així que hem trobat l'Azahara, que de fotoshop en sap un munt i ens ha fet aquestes etiquetes tan xules. Gràcies bonica!

En tenim moltes de diferents però anirem de mica en mica... i avui us ensenyem com han quedat les etiquetes del sabó de calèndula, camamilla i àloe vera.

Pel davant, on posa el nom del sabó i per a quin tipus de pell és adequat:

Nova etiqueta del sabó de calèndula

I pel darrere, explicant els ingredients i les propietats:

Etiqueta pel darrere del sabó de calèndula

De mica en mica us anirem ensenyant com queden vestits els diferents sabons que tenim.

Us agrada?


Image and video hosting by TinyPic

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips