dimarts, 9 de juliol de 2013

Sabó d'argila rosa i espígol


Aquest va ser el sabó de la nostra re-estrena... Vam començar fent senzills sabons d'oli d'oliva amb diferents additius: argila verda, rosa mosqueta, cafè... I aquest és el primer de la segona etapa! Sabons amb més olis, més additius, més "firulillos"...jajajajajja!!

Com vam riure fent aquest sabó! I quina col·locada amb l'oli essencial d'espígol... es clar, vam fer servir oli essencial super concentrat ecològic fet per un artesà, que amb una desena part del que vam utilitzar jo crec que ja n'hi hauria prou. Encara ara si entres en una habitació on hi ha el sabó se sent l'olor... el que busquem els saboners!
Aquest és el sabó preferit del Julián, i això que és força senzill: oli d'oliva verge extra, oli de coco, argila vermella, argila blanca, sucre, infusió d'espígol, oli essencial d'espígol eco i hidròxid de sodi. Ell diu que neteja molt i que és super bo! Fins i tot li agrada més que d'altres amb molts més olis i més cars...

Aquest sabó està pensat per netejar en profunditat les pells seques i sensibles.
El sabó de coco suavitza la pell mantenint-la elàstica, mentre que l'oli d'oliva deixa una capa fina que protegeix i manté la pell humectada, evitant que es ressequi.
L'argila rosa (mescla d'argila blanca i vermella) regenera les cèl·lules, és antiinflamatòria, desintoxicant, antibacteriana, astringent, cicatritzant, elimina impureses, atenua les taques i aporta llunimositat a la pell.
Les propietats de l'oli essencial d'espígol sobre la pell són antiinfeccioses, bactericides, calmants, antisèptiques i cicatritzants. S'utilitza per tractar dolors reumàtics, infecions cutànies, ferides i picades.

Us agrada? 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips