divendres, 24 de gener del 2014

Sabó de sàlvia, argila verda i àloe vera

El sabó de sàlvia és un dels sabons amb més èxit, després del sabó de calèndula. Està indicat sobretot per a pells greixoses, i la gent que l'ha provat repeteix, senyal que agrada, oi?
Se'ns havien acabat les existències i en tenim una nova "fornada" curant-se...


Sabó de sàlvia, argila verda i àloe vera

Està fet amb oli d'oliva verge extra, oli de coco ecològic, oli de palma ecològic, oli de gira-sol ecològic, cera d'abella verge, gel d'àloe vera, oli essencial de sàlvia sclarea, tintura de benjuí, argila verda, fulles de sàlvia en pols, sucre, aigua destil·lada i hidròxid de sodi.

L'argila verda té un gran poder cicatritzant, és remineralitzant, absorbent, sedant, estimulant, antibacteriana, antisèptica, antiinflamatòria i analgèsica, i a més desintoxica d'impureses de la pell. Suau exfoliant. És ideal per a pells greixoses o mixtes, amb porus oberts o amb tendència a l'acné.

L'àloe vera és cicatritzant, hidratant, antisèptic, antiinflamatori, regenerador cutani i  equilibra la pell.

La cera d'abella nodreix i humecta la pell, és emolient, antiinflamatòria, cicatritzant, ajuda a prevenir l'envelliment de la pell. 

L'oli essencial de sàlvia romana (salvia sclarea) és un important equilibrant per a la pell i el cabell, sobretot va bé per a pells greixoses/mixtes i cuirs cabelluts greixosos. Ideal en casos d'acné i furunculs i per a problemes del cuir cabellut com caspa o caiguda del cabell.

La tintura de benjuí és un extracte alcohòlic de la resina natural Benjuí, extreta de l'arbre Styrax. Destaca per les seves propietats antisèptiques, antifúngiques i cicatritzants.


El voleu provar?


Sabó de sàlvia, argila verda i àloe vera


Image and video hosting by TinyPic

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips