dijous, 8 d’agost del 2013

Sabó de rosa mosqueta

jabón de rosa mosqueta
Sabó de rosa mosqueta

Us presentem un dels sabons estrella de les Bombolletes: el sabó de rosa mosqueta!! (gràcies Maria del Mar).
Tothom que el prova en queda meravellat, i és que l'oli de rosa mosqueta junt amb els olis essencials de pal de rosa i palmarosa fan un trio espectacular contra els signes de l'envelliment, les taques, la pell seca...

Els ingredients?

Aquest sabó porta oli d'oliva verge extra, oli de coco, oli de palma, mantega de cacau, mantega de karité, oli de ricí, oli de rosa mosqueta bio, gel d'àloe vera, argila rosa, olis essencials de pal rosa i palmarosa, fragància de roses, tintura de benjüí, diòxid de titani, cacau en pols, sucre integral, aigua destil·lada i hidròxid de sodi. Déu n'hi dó!!!

Les propietats?

Aquest sabó és regenerador i nutritiu, redueix les arrugues, les taques, dóna elasticitat i reafirma la pell del rostre. 
L'oli de rosa mosqueta té un gran poder regeneratiu dels teixits de la pell, actua retardant l'envelliment prematur de la pell. Aclareix i redueix les taques del sol.

I els additius?
L'argila rosa regenera les cel·lules, és antiinflamatòria, desintoxicant, antibacteriana, astringent i cicatritzant, elimina impureses, atenua les taques, aporta lluminositat a la pell. 
L'àloe vera ajuda a combatre l'envelliment de la pell i la nodreix en profunditat.
L'oli essencial de palmarosa (cymbopogon martinii) estimula la regeneració cel·lular de la pell i els teixits, és útil en el tractament de la pell seca, sensible i inflamada, fins i tot combatint els efectes de l'envelliment i les arrugues. Promou la salut i la bellesa de la pell, regenerant i regulant la seva emol·lipencia i hidratació.
L'oli essencial de pal de rosa (aniba roseadora) té propietats regeneradores de la pell, reconstituent cel·lular, anti arrugues, antisèptic i calmant. Útil per a la pell seca, sensible i amb acné.
  La tintura de benjüí destaca per les seves propietats antisèptiques, antifúngiques i cicatritzants. 

    Us animeu a provar-lo?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips