dijous, 8 d’agost del 2013

Flor de sabó exfoliant de taronja i llet de cabra


Sabó de taronja i llet de cabra
Aquest sabó és molt nutritiu i cremós. Una autèntica delícia per la pell!

Està fet amb oli d'oliva verge extra, oli de coco, oli de gira-sol eco, oli de palma, oli d'ametlles dolces, mantega de cacau, mantega de karité, oli d'alvocat verge, cera d'abella verge, llet de cabra, aigua destil·lada, iogurt, argila blanca, civada mòlta eco, oli essencial de taronja, tintura de benjuí, llavors de grosella, pell de taronja deshidratada en pols, hidròxid de sodi.

És un sabó exfoliant ( per la civada i les llavors de grosella), nutritiu, humectant, regnerador, antioxidant, rejovenidor, cicatritzant, calmant i emol·lient.

La llet de cabra rejoveneix la pell, actuant com a agent humectant i nutrient. Conté retinol que és un antiarrugues; àcid làctic que és renovador cel·lular i ajuda a tractar les línies d'expressió.

La civada en pols neteja i protegeix la pell, estimula la irrigació sanguínia.

L'argila blanca té un gran poder cicatritzant, és remineralitzant, absorbent, sedant, estimulant, antibacteriana i antisèptica. Conté més alumini que l'argila verda i no conté fòsfor, ni clor ni zinc. Utilitzada per via interna és útil en les inflamacions locals i irritacions cutànies.

L'oli essencial de taronja és antisèptic i antiinflamatori. És un excel·lent tònic per a les pells madures ja que ajuda a eliminar la dermatitis i la pell seca amb més facilitat, a més que té la capacitat de formar col·làgen a la pell.

T'animes a provar-lo?

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogging tips